top of page
  • Εικόνα συγγραφέαMindfulness Greece

Η Αποστολή μας

Έγινε ενημέρωση: 8 Αυγ 2023

Στις 22 Ιουλίου 2020 και αφού οι οικονομικές συνέπειες του lockdown λόγω του κορωνοϊού είχαν αρχίσει να επηρεάζουν όλη την κοινωνία, μα ακόμα περισσότερο αυτούς που είχαν μεγαλύτερη ανάγκη, αποφασίσαμε να προσφέρουμε 30 Δωρεάν Ετήσιες Συνδρομές σε Ευπαθείς Ομάδες. Στείλαμε, λοιπόν, ένα email σε όλους τους χρήστες της εφαρμογής μας για να τους ενημερώσουμε. Δεχθήκαμε πάνω από 1000 αιτήματα την πρώτη μέρα. Αυτό μας έβαλε σε προβληματισμό για την τεράστια ανάγκη, που υπάρχει στον τομέα αυτό. Είμαστε μια μικρή ομάδα χωρίς χορηγούς και μεγάλα budgets, αλλά αυτό δε μας σταμάτησε από το να πάρουμε τελικά μια απόφαση:

Να προσπαθήσουμε να προσφέρουμε όσες περισσότερες δωρεάν συνδρομές μπορούμε για χρήση του application μας, σε αυτούς που το έχουν πραγματικά ανάγκη.

Ζητήσαμε και συνεχίζουμε να ζητάμε τη βοήθεια της κοινότητας του Mindfulness Greece σε όλο αυτό το εγχείρημα, ώστε να μας βοηθήσει στην προβολή αυτής της προσπάθειας και την ευχαριστούμε θερμά γι' αυτό.

Έτσι, η αποστολή μας δημιουργήθηκε: Να μπορέσουμε να προσφέρουμε 1000 Δωρεάν Συνδρομές σε Ευπαθείς Ομάδες μέχρι το τέλος του 2023.

Αν είστε από κάποιο Ίδρυμα, Νοσοκομείο, Φιλανθρωπική Οργάνωση ή ΜΚΟ και χρειάζεστε τις υπηρεσίες μας, θα είναι χαρά μας να επικοινωνήσετε μαζί μας και να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε, σύμφωνα πάντα με τις δυνατότητές μας.


Στις Ευπαθείς ομάδες περιλαμβάνουμε ανθρώπους με:


Χρόνια Νοσήματα

Αυτοάνοσα

Χρόνιο Πόνο

Δύσκολες Ασθένειες

Κλινήρεις

Ηλικιωμένους

Νοσηλευτές και Φροντιστές

Εγκυμονούσες


Αιτηθείτε τη Δωρεάν Συνδρομή, μόνον αν:


> Ανήκετε σε μια από τις παραπάνω ομάδες και ταυτόχρονα η οικονομική σας κατάσταση δε σας επιτρέπει την αγορά της συνδρομής.

Στόχος μας είναι να δοθεί προτεραιότητα και ουσιαστική βοήθεια στους ανθρώπους με τη μεγαλύτερη ανάγκη.


Η καθημερινή άσκηση στο mindfulness δε θεραπεύει ούτε προτείνεται ως θεραπεία και δεν προβάλουμε καμία τέτοια αξίωση, αλλά βοηθάει σημαντικά στη διαχείριση και την ελάφρυνση του νοητικού φορτίου (αρνητικές, δυσφορικές σκέψεις και συναισθήματα), που κουβαλάει συνήθως μαζί της μια δύσκολη κατάσταση στη ζωή μας.


Μια τέτοια κατάσταση μπορεί να κάνει την καθημερινότητά μας πολύ πιο επίπονη από τον ίδιο τον πόνο ή τη δυσκολία, καθώς έχουμε να κουβαλήσουμε και όλο το επιπλέον βάρος των σκέψεων και των ιστοριών του μυαλού μας, που γεννιούνται ασταμάτητα.


"Μέρος κάθε δυστυχίας είναι και η σκέψη της δυστυχίας. Δε ζω μόνο κάθε μέρα μες στη λύπη, αλλά ζω κάθε μέρα σκεπτόμενος ότι ζω μες στη λύπη."

C.S. Lewis, 1898-1963, Ιρλανδός συγγραφέας

Ευχόμαστε η εφαρμογή μας να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια νέα ποιότητα μυαλού. Ενός μυαλού πιο ήρεμου, θετικού και ευτυχισμένου.


Το μυαλό μας μπορεί να αλλάξει...


...όταν αποφασίσουμε να πάρουμε τον έλεγχο του και να δημιουργήσουμε νέες θετικές συνήθειες και δεξιότητες.



Κατέβασε την Εφαρμογή μας από το Google Play ή το App Store και ξεκίνησε Δωρεάν με τις πρώτες ασκήσεις Mindfulness!


Mindfulness Greece App


Κάνε εγγραφή εδώ για να λαμβάνεις το Newsletter στο email σου!

Mindfulness Greece Newsletter

1.099 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Οι εποχές σου

bottom of page
Powered by ProofFactor - Social Proof Notifications