top of page
  • Εικόνα συγγραφέαMindfulness Greece

Ο Στόχος μας

Έγινε ενημέρωση: 2 Φεβ 2022

Στην Ελλάδα έχουμε ακόμα μια... αρνητική πρωτιά!


Σε παγκόσμια έρευνα η Ελλάδα αναδείχθηκε...


Η πιο Στρεσαρισμένη Χώρα στον Κόσμο!


&


Η Αθήνα η πιο Αγχώδης Πόλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης!


Και αυτά πολύ πριν την έλευση του Κορωνοϊού. Μην ξεχνάς ότι είμαστε το περιβάλλον μας...

...και το περιβάλλον που ζούμε έχει την πρωτιά στο στρες και το άγχος.

Γι' αυτό είναι ακόμα πιο σημαντικό να προστατεύουμε το μυαλό μας και την καθημερινότητά μας από όλο αυτό το τοξικό περιβάλλον που υπάρχει γύρω μας.

Δημιούργησε τη συνήθεια της ηρεμίας και της συγκέντρωσης στο μυαλό σου κάθε μέρα και από λίγο, ως αντίδοτο σε όλα τα παραπάνω.

Δεν είναι πλέον επιλογή, αλλά αναγκαιότητα. Ή θα πάρεις τον έλεγχο του μυαλού σου ή το μυαλό σου θα έχει τον έλεγχο της ζωής σου. Και ένα μυαλό αφημένο, ελεύθερο σε ένα τέτοιο περιβάλλον, έχει γίνει στρεσαρισμένο, κουρασμένο, συνεχώς σε υπερδιέγερση, επιθετικό, φοβισμένο και σπασμένο σε χίλια κομμάτια. Δε θέλεις να αφήσεις τον έλεγχο της ζωής σου σε ένα τέτοιο μυαλό.

Μην αφήνεις το μυαλό σου έρμαιο ενός τοξικού περιβάλλοντος, που υπάρχει από τη στιγμή που ξυπνάμε μέχρι την ώρα που θα κοιμηθούμε. Πάρε τον έλεγχο του μυαλού σου και εκπαίδευσέ το στην ικανότητα της ηρεμίας, της θετικότητας και της απόλυτης συγκέντρωσης.

Δεν είναι δύσκολο.

Το μυαλό είναι και αυτό ένας μυς.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να το γυμνάζεις κάθε μέρα και από λίγο. Δεν έχεις ούτε 10’ να αφιερώσεις στο πιο σημαντικό πράγμα, που έχεις σε αυτήν τη ζωή;

Την υγεία του μυαλού σου; Ο στόχος μας, λοιπόν, είναι να προσφέρουμε τα κατάλληλα εργαλεία σε όσους ζουν μια καθημερινότητα με υψηλές απαιτήσεις, στρες και άγχος.


Το application μας περιλαμβάνει όλα εκείνα τα εργαλεία ενδυνάμωσης του μυαλού, που έχει ανάγκη ο σύγχρονος άνθρωπος, ώστε να προσαρμόζεται ευκολότερα στις αλλαγές και ανατροπές της ζωής, στις νέες τεχνολογίες και εξελίξεις, χωρίς να χάνει την εσωτερική του ηρεμία και το προσωπικό του νόημα.


Με λίγα λεπτά καθημερινής άσκησης, το application μας βοηθάει τον σύγχρονο άνθρωπο να εκπαιδεύει το μυαλό του στην ενσυνειδητότητα και άρα: ✔ Να δουλεύει αποτελεσματικά χωρίς burn out

✔ Να χτίσει ψυχική θωράκιση σε έναν κόσμο, που συνεχώς αλλάζει

✔ Να κατακτήσει εσωτερική ηρεμία

✔ Να δημιουργήσει μια πιο θετική στάση ζωής

✔ Να γίνει πιο χρήσιμος και αποτελεσματικός:

Ηγέτης Συνάδελφος Μέλος ομάδας Σύντροφος Γονιός Γείτονας Πολίτης Πιστεύουμε ότι η ουσιαστική αλλαγή γίνεται μόνο από μέσα προς τα έξω.

Θέλουμε κι εσύ να συμμετάσχεις!...

...στην αλλαγή αυτή και να προσφέρεις τα δικά σου λεπτά εξάσκησης του μυαλού σου σε αυτό. Θέλουμε να εμπνεύσουμε με την εφαρμογή μας όσους περισσότερους ανθρώπους μπορούμε στην Ελλάδα, την Κύπρο και τους κατοίκους Εξωτερικού, για να πετύχουμε τον στόχο μας:

10.000.000 Λεπτά

Συνολικά Λεπτά Εξάσκησης Μυαλού στην Ενσυνειδητότητα μέχρι το τέλος του 2021.

Ξεκίνησε σήμερα με μόνο 10’ την ημέρα και δες την αλλαγή σε κάθε πτυχή της ζωής σου.


Κατέβασε την εφαρμογή μας Mindfulness Greece και θα βρεις όλα τα εργαλεία που χρειάζεσαι, για να δυναμώσεις το μυαλό σου στην ηρεμία, τη συγκέντρωση και την εσωτερική γαλήνη.


Αν έχεις αυτά, τότε όλα τα άλλα (λιγότερο στρες, χαρά, επιτυχία, ικανοποίηση από την εργασία) θα έρθουν πολύ πιο γρήγορα στη ζωή σου.




Κατέβασε την Εφαρμογή μας από το Google Play ή το App Store και ξεκίνησε Δωρεάν με τις πρώτες ασκήσεις Mindfulness!


Mindfulness Greece App



Κάνε εγγραφή εδώ για να λαμβάνεις το Newsletter στο email σου!

Mindfulness Greece Newsletter

901 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page
Powered by ProofFactor - Social Proof Notifications