• Mindfulness Greece

Γιατί χρεώνουμε Συνδρομή για την Εφαρμογή μας και δεν είναι δωρεάν;

Ενημερώθηκε: Αυγ 4

Δημιουργήσαμε αυτό το άρθρο, ως επεξήγηση στα reviews που βαθμολογούν ως κακό το ότι η εφαρμογή μας έχει συνδρομή, μετά το Δωρεάν Υλικό που προσφέρει.

Καθώς μας επιτρέπει μόνο 350 γράμματα η απάντηση στο Review του Google Play, σε αυτό το άρθρο μας δίνεται η δυνατότητα να ρίξουμε λίγο φως σε κάποια πραγματικά σημαντικά θέματα.


Αρχικά, όπως κάθε εταιρεία που υπάρχει σε αυτόν τον κόσμο, έχουμε προσωπικό, πάγια έξοδα, φόρους, κ.λπ.


Όπως, λοιπόν, ο φούρναρης πληρώνεται για το ψωμί που πουλάει, ο δικηγόρος για τις υπηρεσίες του και ο γιατρός για το ραντεβού που κλείνετε, έτσι και εμείς θέλουμε να πληρώνουμε όλα τα παιδιά που δουλεύουν ασταμάτητα γι' αυτήν την εφαρμογή.

"Τότε γιατί άλλα application είναι Δωρεάν και δείχνουν διαφημίσεις;", πολύ λογικά μπορεί να ρωτήσει κάποιος.


Η εφαρμογή μας έχει φτιαχτεί με έναν μόνο σκοπό: 


Να προσφέρει πραγματικά οφέλη, σε όποιον τη χρησιμοποιεί με συνέπεια και υπομονή. 

Κάνουμε μελετημένη και πολύ προσεκτική δουλειά, καθώς δεν προσφέρουμε το μαγικό χάπι ούτε υποσχόμαστε ότι με 3’ θα αλλάξει η ζωή κάποιου.


Η ουσιαστική αλλαγή θέλει συνέπεια, υπομονή και αποφασιστικότητα.

Ήδη τα αποτελέσματα στους χιλιάδες χρήστες μας είναι πολύ σημαντικά, όπως μπορείτε να δείτε στα reviews. 

Και αυτός, είναι ο πρώτος λόγος που δεν προβάλλουμε διαφημίσεις στην εφαρμογή μας.


Καθώς δημιουργούν τεράστια 'φασαρία', κούραση και αποπροσανατολισμό σε νοητικό επίπεδο. Στοχευμένα αποφεύγουμε αυτήν τη 'φασαρία' στην εφαρμογή μας, μιας και έχει φτιαχτεί για τον ακριβώς αντίθετο λόγο.


Για να προσφέρει, δηλαδή, στον εγκέφαλο και τον εαυτό μας μια π α ύ σ η από την απίστευτη 'φασαρία' και τις διαφημίσεις που υπάρχουν παντού.


Φανταστείτε να σταματούσε στη μέση ο διαλογισμός και ξαφνικά να ακούγατε: "Πάρτε σε προσφορά πατατάκια! Στα 3 το ένα δώρο!"

Ο δεύτερος λόγος είναι ότι οι δωρεάν εφαρμογές δεν βγάζουν λεφτά από τις διαφημίσεις, όπως πιστεύουν πολλοί, αλλά πουλώντας ελεύθερα τα προσωπικά σας δεδομένα σε διαφημιστές, πολιτικές καμπάνιες, φαρμακευτικές, fake news, αλγόριθμους και γενικό ψηφιακό φακέλωμα. Όπως δηλαδή κάνει το Facebook, με τα αρνητικά αποτελέσματα που όλοι βλέπουμε σε παγκόσμιο επίπεδο με αυτήν την τακτική.


Ο κανόνας είναι απλός:


Όταν κάτι είναι δωρεάν, το προϊόν είναι τα προσωπικά σας δεδομένα. 


(Είμαστε υπέρμαχοι του να χρεώνει το Facebook μια μικρή μηνιαία συνδρομή, ώστε να μην καταγράφει τα προσωπικά μας δεδομένα, παρά το δωρεάν μοντέλο το οποίο κάνει απίστευτη κατάχρηση της προσωπικής μας ζωής.)


Αυτό είναι κάτι που σε καμία περίπτωση δεν ταιριάζει με την κουλτούρα της εταιρείας μας, η οποία σέβεται τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών.

Είναι σημαντικό, επίσης, να μη συγκρίνεται η εφαρμογή μας με εφαρμογές άλλης κατηγορίας.


Η εφαρμογή μας δεν είναι στην κατηγορία π.χ. 'Games', αλλά στην κατηγορία 'Υγεία και Ευεξία', συνεπώς τα προσωπικά δεδομένα έχουν άλλη βαρύτητα και απαιτούν άλλο σεβασμό και προσοχή. 


Έτσι, έχουμε επιλέξει να προσφέρουμε μια απίστευτα χαμηλή τιμή (5€ το μήνα αναλογικά στην ετήσια συνδρομή), προσφέροντας όσο το δυνατόν υψηλότερης ποιότητας υπηρεσίες και αποτελέσματα στους χρήστες μας.

Η εφαρμογή μας προσφέρει υπηρεσίες, που κάθε μια από αυτές χρεώνονται 40 και 50€ στην υπόλοιπη αγορά.


Επίσης, με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης στις πραγματικά μεγάλες δυσκολίες της εποχής μας, προσφέρουμε Δωρεάν Συνδρομές σε ανθρώπους με προβλήματα υγείας (ευπαθείς ομάδες), που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν τη συνδρομή, αλλά νιώθουν την ανάγκη να ωφεληθούν από τις υπηρεσίες μας.

Ελπίζουμε να ρίξαμε λίγο παραπάνω φως σε αυτά τα σημαντικά θέματα.


Είμαστε πάντα στη διάθεση σας για οτιδήποτε χρειαστείτε.Με εκτίμηση,

Mindfulness Greece

261 προβολές0 σχόλια