• Mindfulness Greece

Γιατί χρεώνουμε Συνδρομή για την Εφαρμογή μας και δεν είναι δωρεάν;

Ενημερώθηκε: 25 Νοε 2020

Δημιουργήσαμε αυτό το άρθρο ως επεξήγηση στα reviews που βαθμολογούν ως κακό το ότι η εφαρμογή μας έχει συνδρομή μετά το Δωρεάν Υλικό που προσφέρει.

Καθώς μας επιτρέπει μόνο 350 γράμματα η απάντηση στο Review του Google Play σε αυτό το άρθρο μας δίνεται τη δυνατότητα να ρίξουμε λίγο φως σε κάποια πραγματικά σημαντικά θέματα.


Αρχικά όπως κάθε εταιρεία που υπάρχει σε αυτό τον κόσμο έχουμε προσωπικό, πάγια έξοδα, φόρους, κτλ.


Όπως λοιπόν ο φούρναρης πληρώνεται για το ψωμί που πουλάει, ο δικηγόρος για τις υπηρεσίες τους και ο γιατρός για το ραντεβού που κλείνετε, έτσι και εμείς θέλουμε να πληρώνουμε όλα τα παιδιά που δουλεύουν ασταμάτητα για αυτή την εφαρμογή.

"Τότε γιατί άλλα application είναι Δωρεάν και δείχνουν διαφημίσεις;", πολύ λογικά μπορεί να ρωτήσει κάποιος;


Η εφαρμογή μας έχει φτιαχτεί με ένα μόνο σκοπό: 


Να έχει πραγματικά οφέλη σε όποιον την χρησιμοποιήσει με συνέπεια και υπομονή. 

Κάνουμε μελετημένη και πολύ προσεκτική δουλειά καθώς δεν προσφέρουμε το μαγικό χάπι ούτε υποσχόμαστε ότι με 3’ θα αλλάξει η ζωή κάποιου.


Η ουσιαστική αλλαγή θέλει συνέπεια, υπομονή και αποφασιστικότητα.

Ήδη τα αποτελέσματα στους χιλιάδες χρήστες μας είναι πολύ σημαντικά όπως μπορείτε να δείτε στα reviews. 

Και αυτός είναι ο πρώτος λόγος που δεν δείχνουμε διαφημίσεις στην εφαρμογή μας.


Καθώς δημιουργούν τεράστια «φασαρία», κούραση και αποπροσανατολισμό σε νοητικό επίπεδο κάτι που θελουμε να αποφύγουμε στην εφαρμογή μας η οποία έχει φτιαχτεί για ακριβώς τον αντίθετο λόγο.


Για να δημιουργεί δηλαδή μια παύση από την απίστευτη "φασαρία" και τις διαφημίσεις για τον εγκέφαλο και τον εαυτό μας.


Φανταστείτε δηλαδή να σταματούμε στη μέση ο διαλογισμός και ξαφνικά να ακούγατε: "Πάρτε σε προσφορά πατατάκια! Στα 3 το ένα δώρο!"

Ο δεύτερος λόγος είναι ότι οι δωρεάν εφαρμογές δεν βγάζουν λεφτά από τις διαφημίσεις όπως πιστεύουν πολλοί, αλλά πουλώντας ελεύθερα τα προσωπικά σας δεδομένα σε διαφημιστές, πολιτικές καμπάνιες, φαρμακευτικές, fake news, αλγόριθμους και γενικό ψηφιακό φακέλωμα. Όπως δηλαδή κάνει το Facebook με τα αρνητικά αποτελέσματα που όλοι είδαμε σε παγκόσμιο επίπεδο με αυτή την τακτική.


Ο κανόνας είναι απλός:


Όταν κάτι είναι δωρεάν το προϊόν είναι τα προσωπικά σας δεδομένα. 


(Είμαστε υπέρμαχοι του να χρεώνει το Facebook μια μικρή μηνιαία συνδρομή ώστε να μην καταγράφει τα προσωπικά μας δεδομένα παρά το δωρεάν μοντέλο το οποίο κάνει απίστευτη κατάχρηση της προσωπικής μας ζωής.)


Αυτό είναι κάτι που σε καμία περίπτωση δεν ταιριάζει με την κουλτούρα της εταιρείας μας η οποία σέβεται τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών.

Είναι σημαντικό επίσης να μην συγκρίνεται η εφαρμογή μας με εφαρμογές άλλης κατηγορίας.


Η εφαρμογή μας δεν είναι στην κατηγορία πχ games αλλά στην κατηγορία Υγεία και άρα τα προσωπικά δεδομένα έχουν άλλη βαρύτητα και απαιτούν άλλο σεβασμό και προσοχή. 


Έτσι έχουμε επιλέξει να προσφέρουμε μια απίστευτα χαμηλή τιμή (5€ το μήνα αναλογικά με την ετήσια συνδρομή) προσφέροντας όσο το δυνατόν μεγαλύτερης ποιότητας υπηρεσίες και αποτελέσματα στους χρήστες μας.

Η εφαρμογή μας προσφέρει υπηρεσίες που κάθε μια από αυτές χρεώνονται 40 και 50€ στην υπόλοιπη αγορά.


Επίσης σαν κοινωνική ευθύνη στις πραγματικά μεγάλες δυσκολίες της εποχής μας προσφέρουμε Δωρεάν Συνδρομές σε ανθρώπους με προβλήματα υγείας (ευπαθείς ομάδες) που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν τη συνδρομή.

Ελπίζουμε να ρίξαμε λίγο παραπάνω φως σε αυτά τα σημαντικά θέματα.


Είμαστε πάντα στη διάθεση σας για οτιδήποτε χρειαστείτε.


Με εκτίμηση,

Mindfulness Greece

162 προβολές0 σχόλια