top of page
  • Εικόνα συγγραφέαMindfulness Greece

Ελλάδα ... ακόμα μία αρνητική πρωτιά.

Έγινε ενημέρωση: 2 Φεβ 2022

Σε παγκόσμια έρευνα η Ελλάδα έχει άλλη μια πρωτιά.


Είναι...

Η πιο Στρεσαρισμένη Χώρα στον Κόσμο! & Η Αθήνα η πιο Αγχώδης Πόλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης!


Και αυτά, πολύ πριν την έλευση του Κορωνοϊού. Μην ξεχνάς ότι είμαστε το περιβάλλον μας...

...και το περιβάλλον που ζούμε, έχει την πρωτιά στο στρες και το άγχος.

Γι' αυτό, είναι ακόμα πιο σημαντικό να προστατεύουμε το μυαλό μας και την καθημερινότητά μας από όλο αυτό το τοξικό περιβάλλον που υπάρχει γύρω μας.

Δημιούργησε τη συνήθεια της ηρεμίας και της συγκέντρωσης στο μυαλό σου κάθε μέρα και από λίγο, ως αντίδοτο σε όλα τα παραπάνω. Δεν είναι, πλέον, επιλογή αλλά αναγκαιότητα. Ή θα πάρεις τον έλεγχο του μυαλού σου ή το μυαλό σου θα σε ελέγχει. Και ένα μυαλό αφημένο, ελεύθερο σε ένα τέτοιο περιβάλλον έχει γίνει στρεσαρισμένο, κουρασμένο, συνεχώς σε υπερδιέγερση, επιθετικό, φοβισμένο και σπασμένο σε χίλια κομμάτια. Δεν θέλεις να αφήσεις τον έλεγχο της ζωής σου σε ένα τέτοιο μυαλό.

Μην αφήνεις το μυαλό σου έρμαιο ενός τοξικού περιβάλλοντος, που υπάρχει από τη στιγμή που ξυπνάμε μέχρι την ώρα που θα κοιμηθούμε. Πάρε τον έλεγχο του μυαλού σου και εκπαίδευσέ το στην ικανότητα της συγκέντρωσης, της ηρεμίας και της εστιασμένης παρουσίας.

Δεν είναι δύσκολο.

Το μυαλό είναι κι αυτό ένας μυς.

Το μόνο που χρειάζεται, είναι να το γυμνάζεις κάθε μέρα και από λίγο. Δεν έχεις ούτε 10’ να αφιερώσεις στο πιο σημαντικό πράγμα, που έχεις σε αυτήν τη ζωή; Την υγεία του μυαλού σου; Ξεκίνησε σήμερα με μόνο 10’ την ημέρα και δες την αλλαγή σε κάθε πτυχή της ζωής σου.

Κατέβασε δωρεάν την εφαρμογή μας Mindfulness Greece και θα βρεις όλα τα εργαλεία που χρειάζεσαι, για να δυναμώσεις το μυαλό σου στην ηρεμία, τη συγκέντρωση και την εσωτερική γαλήνη. Αν έχεις αυτά, τότε όλα τα άλλα (λιγότερο στρες, χαρά, επιτυχία, ικανοποίηση από την εργασία) θα έρθουν πολύ πιο γρήγορα στη ζωή σου.

Κατέβασε την Εφαρμογή μας από το Google Play ή το App Store και ξεκίνησε Δωρεάν με τις πρώτες ασκήσεις Mindfulness!


Mindfulness Greece App



Κάνε εγγραφή εδώ για να λαμβάνεις το Newsletter στο email σου!

Mindfulness Greece Newsletter

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων

Οι εποχές σου

bottom of page
Powered by ProofFactor - Social Proof Notifications