Σταματούν οι Διαλογισμοί στη μέση.

Παρακαλούμε κάντε τα εξής βήματα για να διορθωθεί το πρόβλημα. 

1. Αρχικά βεβαιωθείτε ότι έχετε Σύνδεση στο Internet και δουλεύει σωστά 

(Ανοίξτε για παράδειγμα το youtube και δείτε αν παίζει ένα βίντεο)

 

2. Βεβαιωθείτε ότι υπάρχει διαθέσιμος Αποθηκευτικός Χώρος στη Συσκευή σας και δεν έχει γεμίσει. 

(Ρυθμίσεις > Αποθηκευτικός Χώρος)

 

3. Έπειτα θα χρειαστεί να Απενεργοποιήσετε την αυτόματη Εξοικονόμηση Μπαταρίας για την εφαρμογή μας καθώς αυτή η λειτουργία είναι που σταματάει το ηχητικό αρχείο να παίζει όταν σβήνει η οθόνη.

 

ΟΔΗΓΙΕΣ: Δείτε τα βήματα για τη Ρύθμιση της Εξοικονόμησης Μπαταρίας σε αυτό το 📹 βίντεο

Έκανα την 1η ημέρα διαλογισμού αλλά δεν ένιωσα πιο ήρεμος; Κάνω κάτι λάθος;

 

Όχι, δεν κάνετε κάτι λάθος. Μην ξεχνάτε ότι διαλογισμός είναι γυμναστική για το μυαλό μας. Ο εγκέφαλός μας είναι και αυτός ένας μυς που όσο περισσότερο τον γυμνάζουμε τόσο πιο δυνατός γίνεται. Το περίεργο είναι ότι ενώ για το σώμα μας όλοι γνωρίζουμε ότι χρειαζόμαστε τουλάχιστον 8 εβδομάδες για να δούμε τις πρώτες θετικές αλλαγές, για το μυαλό μας έχουμε όλοι την απαίτηση να αλλάξει μέσα σε μια ημέρα.

 

Όπως λοιπόν την πρώτη φορά που πάτε στο γυμναστήριο δεν νιώθετε ούτε βλέπετε κάποια αλλαγή στο σώμα σας αλλά αντιθέτως ίσως νιώθετε πιασμένοι, δυσκολεμένοι και κουρασμένοι, έτσι ακριβώς είναι και με την πρακτική στο διαλογισμό. Θέλει χρόνο για να δείτε αποτελέσματα και να νιώσετε τα οφέλη. 

 

Κρατήστε αυτό: Ο διαλογισμός είναι γυμναστική για το μυαλό μας.

 

  •  Πόσο χρόνο; Τουλάχιστον 4 εβδομάδες καθημερινής αδιάλειπτης πρακτικής. Οι έρευνες δείχνουν ότι χρειάζονται 8 εβδομάδες καθημερινής πρακτικής ώστε να αρχίσει ο εγκέφαλος να δημιουργεί νέα νευρωνικά μονοπάτια και να αρχίζει να τα ακολουθεί. Για αυτό το λόγο έχουμε δημιουργήσει και το καθημερινό πρόγραμμα διαλογισμού 60 ημερών. Ένα διαλογισμό για κάθε μέρα ώστε να σας είναι πολύ εύκολο να το ακολουθήσετε.

 

  •  Επιμονή: Όπως κάθε νέα συνήθεια που θέλουμε να βάλουμε στη ζωή μας έτσι και ο διαλογισμός θέλει υπομονή και επιμονή στην αρχή ώστε να ξεπεράσουμε την αρχική αντίσταση που προβάλλει το μυαλό και το σώμα μας. Ακριβώς όπως όταν ξεκινάμε να πηγαίνουμε στο γυμναστήριο.

 

  •  Δέσμευση: Μην το σκέφτεστε πολύ απλά καθίστε και κάντε την καθημερινή σας πρακτική. Δεσμευτείτε να κάνετε τουλάχιστον 1 μήνα καθημερινής πρακτικής. Δώστε αυτή την ευκαιρία στον εαυτό σας να ξεπεράσει την αρχική φυσιολογική αντίσταση στο καινούργιο ώστε να βιώσετε αργότερη τα οφέλη και την μαγεία του mindfulness στη ζωή σας. Θα δείτε ότι μετά τον πρώτο “δύσκολο” μήνα θα το ζητάει ο οργανισμός σας από μόνος του καθώς θα είναι η πιο όμορφη στιγμή της ημέρας σας.


 

Πρέπει να κάνω κάθε μέρα τον ημερήσιο διαλογισμό;

 

Ναι. Το πιο σημαντικό στην πρακτική του διαλογισμού είναι η συνέπεια. Λίγο κάθε μέρα είναι πολύ καλύτερο από το πολύ αλλά όποτε το θυμηθούμε. Όπως στο γυμναστήριο είναι καλύτερο να κάνουμε 20 λεπτά την ημέρα κάθε μέρα παρά 2 ώρες μια φορά το χρόνο πριν βγούμε στην παραλία.

Οι έρευνες στο mindfulness δείχνουν ότι ακόμα και με μόνο 10 λεπτά την ημέρα για 8 συνεχόμενες εβδομάδες μπορούμε να βιώσουμε τα oφέλη του διαλογισμού στη ζωή μας. Περισσότερη ηρεμία, συγκέντρωση, αποδοτικότητα, παραγωγικότητα, υγεία και ευεξία είναι κάποια από τα οφέλη που θα αρχίσετε να βιώνετε αν κάνετε με συνέπεια το καθημερινό πρόγραμμα διαλογισμών. 


 

Αν κάνω διαλογισμό θα γίνω Ζεν;

Όχι. Ο σκοπός του διαλογισμού δεν είναι η ηρεμία, ούτε το Ζεν αλλά η αλλαγή στη λειτουργία του εγκεφάλου μας σε μια πιο συνειδητή πραγματικότητα και στάση ζωής όπου έχουμε εμείς τον έλεγχο του μυαλού μας και όχι το μυαλό μας τον έλεγχο της ζωής και της πραγματικότητας μας. 

Αυτή η στάση ζωής είναι που μας φέρνει περισσότερη ηρεμία και λιγότερο στρες. Άρα χρειάζεται αφοσίωση, καθημερινή εξάσκηση και αρκετό καιρό για να γυμναστεί ο εγκέφαλός μας σε αυτή τη νέα στάση ζωής. Μην ξεχνάτε ότι ο εγκέφαλός μας είναι και αυτός ένας μυς που χρειάζεται άσκηση. Όσο πιο πολύ τον γυμνάζουμε τόσο πιο δυνατός γίνεται. 

Η κατάσταση Ζεν λοιπόν κατακτάτε μέσα από πολλά χρόνια διαλογισμού και αφοσίωσης στην τέχνη του mindfulness.


 

Πρέπει να κρατάω κάθε μέρα Ημερολόγιο μετά το διαλογισμό;

 

Είναι καλό να γράφετε αυτό που κυριάρχησε κατά τη διάρκεια του διαλογισμού σας καθώς έτσι κρατάτε ένα πολύ χρήσιμο αρχείο που θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε καλύτερα τον εαυτό σας και να μπορέσετε να στρέψετε το φακό μέσα σας με περισσότερη επιτυχία. 

 

Βλέποντας τα στατιστικά σας θα δείτε τι χρειάζεστε περισσότερο για μια καλύτερη καθημερινότητα και έτσι θα μπορέσετε να κάνετε χρησιμότερες επιλογές για εσάς.

 

Επίσης το να γράφουμε κάθε μέρα 3 πράγματα για τα οποία νιώθουμε ευγνωμοσύνη έχει αποδειχθεί ότι μας κάνει πιο ευτυχισμένους στην καθημερινότητά μας.

 

Τα δεδομένα σας φυλάσσονται με πλήρη κρυπτογράφηση και και μπορείτε ανά πάσα στιγμή να τα διαγράψετε όλα με ένα μόνο κλικ.


 

Πόσο κοστίζει το Mindfulness Greece app;

 

Το Mindfulness Greece app μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν και να ξεκινήσετε άμεσα και χωρίς καμία χρέωση τις πρώτες ασκήσεις Διαλογισμών. Επίσης έχετε δωρεάν πρόσβαση σε κάποια Ομαδικά Ζωντανά Μαθήματα που θα σας βοηθήσουν στην καλύτερη και βαθύτερη κατανόηση του mindfulness στη ζωή σας καθώς επίσης και δωρεάν πρόσβαση σε κάποιους Ήχους και Ιστορίες Χαλάρωσης που θα σας βοηθήσουν να έχετε ένα πιο ήρεμο και ξεκούραστο ύπνο.

 

Αν επιθυμείτε να έχετε πρόσβαση σε όλο το υλικό του app (Διαλογισμοί, Διδαχές, Ύπνος και εξειδικευμένα Προγράμματα) τότε το κόστος της συνδρομής είναι: 4.99€ το μήνα ή 19.99€ αν αγοράσετε την ετήσια συνδρομή (θα σας κοστίσει δηλαδή 1.65€ ο μήνας αντί για 4.99€)

 

Η συνδρομή αυτή περιλαμβάνει και όλο το νέο υλικό που θα προσθέτουμε τακτικά σε όλες τις παραπάνω κατηγορίες.


 

Ποια τα οφέλη της συνδρομής;

 

Με την αγορά της συνδρομής έχετε πρόσβαση σε όλο το υλικό του app (και το νέο υλικό που προσθέτουμε τακτικά) το οποίο και θα σας βοηθήσει να βάλετε πιο εύκολα και μεθοδικά τα οφέλη του mindfulness στη ζωή σας. Θα έχετε πρόσβαση σε όλο το καθημερινό πρόγραμμα διαλογισμών, στην καρτέλα του Ύπνου, στα Ομαδικά Ζωντανά Μαθήματα, στο Ημερολόγιο καθώς επίσης και σε όλα τα εξειδικευμένα Προγράμματα.


 

Πώς μπορώ να γίνω συνδρομητής;

 

Μπορείτε να γίνεται συνδρομητής πατώντας σε οποιοδήποτε από τα αρχεία του app που έχει πάνω του το σύμβολο του κλειδωμένου λουκέτου. Θα σας εμφανίσει άμεσα την οθόνη όπου μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη συνδρομή σας. Μπορείτε να αγοράσετε μηνιαία ή ετήσια συνδρομή που είναι πολύ πιο οικονομική ανά μήνα.


 

Η συνδρομή μου ανανεώνεται αυτόματα;

 

Ναι. Κάθε μήνα ή κάθε έτος ανάλογα με τη συνδρομή που κάνατε.

 

Η Εφαρμογή προφέρει Συνδρομητικό Πλάνο: Μηνιαίο και Ετήσιο.

 

Ένας μήνας θεωρείται 30 ημέρες και ένας χρόνος 365 ημέρες.

 

1. Η Μηνιαία συνδρομή: Κόστος 4.99€ το μήνα. 

Η χρέωση γίνεται από τον προσωπικό σας λογαριασμό Google Play ή App Store όταν το επιλέξετε εσείς να αγοράσετε αυτή την συνδρομή. Αυτό σημαίνει ότι η συνδρομή σας θα ανανεώνεται αυτόματα κάθε μήνα εκτός και εάν ακυρώσετε τη συνδρομή σας 24 ώρες πριν την ολοκλήρωση της μηνιαίας περιόδου. Θα πρέπει δηλαδή να διακοπεί η συνδρομή 24 ώρες πριν την έναρξη του νέου μήνα ώστε να αποφευχθεί η χρέωση του νέου μήνα. 

 

Μπορείτε να ακυρώσετε ανά πάσα στιγμή τη συνδρομή σας μέσω του Google Play ή App Store λογαριασμού σας. Κάθε αχρησιμοποίητο τμήμα της δωρεάν δοκιμής θα καταπέσει αν αγοράσετε μια συνδρομή. Δεν γίνονται επιστροφές ποσού για μέρος χρήσης του ενός μήνα, δηλαδή αν ακυρώσετε πριν την ολοκλήρωση του μήνα που έχετε ήδη χρεωθεί. 

 

Η Ετήσια Συνδρομή: Κόστος 19.99€.  

Η χρέωση γίνεται από τον προσωπικό σας λογαριασμό Google Play ή App Store όταν το επιλέξετε εσείς να αγοράσετε αυτή την συνδρομή. 

Η ετήσια συνδρομή σημαίνει ότι θα προπληρώσετε το συνολικό ποσό με την αγορά της συνδρομής. 

Αυτό σημαίνει ότι η συνδρομή σας θα ανανεώνεται αυτόματα κάθε χρόνο εκτός και εάν ακυρώσετε τη συνδρομή σας 24 ώρες πριν την ολοκλήρωση της ετήσιας περιόδου. 

Μπορείτε να ακυρώσετε ανά πάσα στιγμή τη συνδρομή σας μέσω του Google Play ή App Store λογαριασμού σας. Κάθε αχρησιμοποίητο τμήμα της δωρεάν δοκιμής θα καταπέσει αν αγοράσετε μια συνδρομή. Δεν γίνονται επιστροφές ποσού για μέρος χρήσης του ενός έτος, δηλαδή αν διακόψετε τη συνδρομή σας πριν την ολοκλήρωση της ετήσιας περιόδου. 

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους Όρους Χρήσης (Terms) μας καθώς και την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR). 

 

Πώς μπορώ να ακυρώσω τη συνδρομή μου;

Μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας ανά πάσα στιγμή πηγαίνοντας στο Προφίλ σας.

 

Πατήστε στην Αρχική σελίδα το εικονίδιο του Προφίλ σας που βρίσκεται πάνω δεξιά στην οθόνη.

 

Εκεί θα βρείτε την επιλογή Συνδρομές. Πατήστε την και δείτε το είδος της συνδρομής σας καθώς και την διάρκεια της συνδρομή σας. Εκεί θα βρείτε επίσης την επιλογή για Αλλαγή ή Κατάργηση της Συνδρομής σας.

 

Ο δεύτερος τρόπος είναι να κάνετε το εξής:

 

Ακύρωση από Android συσκευή:

Google Play Store > Menu > Συνδρομές 

Από Apple συσκευή:

Ρυθμίσεις > Apple ID > Συνδρομές

 

Πατήστε στο Mindfulness Greece και έπειτα Ακύρωση Συνδρομής.


 

Μπορώ να αλλάξω τη συνδρομή μου από μηνιαία σε ετήσια;

 

Ναι μπορείτε.

Αλλαγή από Android συσκευή:

Google Play Store > Menu > Συνδρομές 

Από Apple συσκευή:

Ρυθμίσεις > Apple ID > Συνδρομές

Πατήστε στο Mindfulness Greece και έπειτα επιλέξτε την Ετήσια Συνδρομή.


 

Έχω Εταιρική Συνδρομή και χρειάζομαι βοήθεια.

 

Για να κάνετε την εγγραφή σας με την εταιρική συνδρομή στο app πρέπει να συνδεθείτε μόνο με το εταιρικό σας email.

 

Αν έχετε εγγραφεί με το εταιρικό σας email αλλά παρόλα αυτά το app παραμένει κλειδωμένο τότε θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο της εταιρείας σας.

 

Αν χρησιμοποιείτε ήδη το app με το προσωπικό σας email τότε θα πρέπει να κάνετε sign out και έπειτα sign in με το εταιρικό σας email.

 

Για οποιαδήποτε απορία μπορείτε να μας καλέσετε στο +30 2102202702 ή να μας στείλετε email στο info@mindfulnessgreece.gr


 

Πώς μπορώ να κατεβάσω ένα διαλογισμό, μια διδαχή ή ένα ήχο χαλάρωσης στο κινητό μου ώστε να μπορώ να το ακούσω και χωρίς σύνδεση στο internet;

 

Σε όλο το υλικό υπάρχει πάνω δεξιά ένα εικονίδιο με το βελάκι του download. Αν το πατήσετε τότε το αρχείο θα κατέβει στο κινητό σας. 

 

Αν ξαναπατήσετε αυτό το κουμπί τότε μπορείτε να σβήσετε το αρχείο από το κινητό σας. Προτείνουμε να κάνετε download των αρχείων με Wi-Fi σύνδεση.


 

Μπορώ να συνδέσω την εφαρμογή με το Google Fit ή Apple Health ώστε να καταχωρούνται τα συνολικά λεπτά που κάνω mindfulness κάθε μέρα; 

 

Ναι μπορείτε! Πατήστε στην Αρχική σελίδα το εικονίδιο του Προφίλ σας που βρίσκεται πάνω δεξιά στην οθόνη. Εκεί θα βρείτε την επιλογή Σύνδεση με Google Fit ή .

 

Πατήστε την και δείτε το είδος της συνδρομής σας καθώς και την διάρκεια της συνδρομή σας.


 

Θέλω να κάνω δώρο μια ετήσια συνδρομή στο Mindfulness Greece app σε μια φίλη μου! Μπορώ;

 

Ναι μπορείτε! Καλέστε μας στο +30 2102202702 ή στείλτε μας email στο info@mindfulnessgreece.gr και πείτε μας “θέλω να κάνω δώρο το Mindfulness Greece app” και τα υπόλοιπα αφήστε τα σε εμάς. Θα σας στείλουμε μια υπέροχη gift card με ένα Κωδικό που θα μπορείτε να την τυπώσετε ή να την στείλετε ψηφιακά στο αγαπημένο σας πρόσωπο, πελάτη ή συνεργάτη.

 

Επίσης μπορείτε να αγοράσετε ένα gift από το Google Play store.


 

Έχω και άλλες απορίες!

Κανένα πρόβλημα. 

Μπορείτε να μας καλέσετε στο +30 2102202702 ή να μας στείλετε email στο info@mindfulnessgreece.gr 

 

Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε. :-)